Access Bars®

“Ik heb geen tijd”, ik heb het zo druk…..

Steeds meer mensen, zowel jong als oud, hebben behoefte aan rust in hun hoofd. Rust in hun lichaam….. Bovendien hebben velen het gevoel dat ze de grip op hun leven helemaal kwijt zijn.

Naast Yoga & Meditatie kan een Energetische therapie zoals Access Bars in dat geval veel brengen.

Wat is Access Bars?

Access Consciousness is een relatief nieuwe vorm van energetische therapie, een theorie die ervan uitgaat dat er 32  “Bars” zijn, 32 energiepunten die de uiteinden vormen van banen die rond en door het hoofd lopen. Ze zijn verbonden met verschillende aspecten van jouw leven, waarmee je energetische veranderingen kunt aanbrengen.
Blijf je hangen in steeds dezelfde negatieve gedachten? Zorgen om bijvoorbeeld werk, ziekte of geld? Blijf je hangen in steeds weer dezelfde angsten…. ? Dit wordt allemaal in energetische banen opgeslagen en raken die banen te vol, dan is er geen energetische flexibiliteit meer. Deze starheid werkt door in het dagelijks leven: je staat niet open voor nieuwe dingen, je durft niet te veranderen en beschouwt alles wat niet past bij je huidige leven als onmogelijk.
Pas als de energie weer vrij kan stromen ben je in staat om drastische keuzes te maken en nieuwe stappen te ondernemen. Dit kun je bereiken door middel van een sessie met Access Bars.
Bij deze ruim één uur durende sessie raak ik voorzichtig en langdurig de 32 energetische punten op het hoofd aan. Energie gaat weer stromen en zo komt er ruimte om te ontvangen: nieuwe ideeën, inzichten en plannen te krijgen.  Doordat je in het hoofd geheel tot rust komt heeft het ook een diepe ontspannende werking in het lichaam.
De effecten van een Access Bars sessie zijn per persoon verschillend. Enkele veel gehoorde veranderingen:
Een helder hoofd, meer rust, een betere concentratie, minder moe, toleranter, vermindering van spanningen in het lichaam en een positievere houding ten opzichte van het leven

Praktische info

Je kunt kiezen voor af en toe een behandeling ter ontspanning maar je kunt ook kiezen voor een traject van behandelingen.   

Normaal tarief € 55.-
Traject 5 behandelingen € 150.- ( waarbij je in 3 maanden 5 keer een Access ontvangt)

Duur: 75 minuten

Locatie: Stalstraat 23a Goes

Neem voor een afspraak contact met mij op.

Consult Bach Bloesem Remedie

Soms heb je een steuntje in de rug nodig om bepaalde processen om te keren…….
Het maakt niet uit hoe oud je bent. Als kind of puber kun je het lastig hebben met school, met ouders en als volwassene met alles wat er van je verwacht wordt.
Deze Remedies helpen niet alleen bij geestelijke ongemakken maar ook bij lichamelijke. Geest en lichaam zijn tenslotte met elkaar verbonden.

Wat zijn deze Remedies?
Bach Bloesem Remedies zijn gemaakt van bloemen en planten en ze werken op je gemoedstoestand(en). Overheerst een bepaald negatief gevoel dan zetten Bach Remedies deze om in positieve eigenschappen.

Van de 38 middelen zijn er 7 hoofdgroepen welke ervoor zorgen dat je:  

1.  je zorgen kunt overwinnen
2.  jezelf leert kennen
3.  in het nu gaat leven
4.  contact gaat maken met anderen
5.  bij jezelf kan blijven
6.  hoop en geluk leert ervaren
7.  leeft en laat leven  

Bij een consult maak ik soms ook gebruik van bepaalde technieken volgens de leer van de Rishi’s.

Wat zijn deze technieken?

Ik werk met energie- en drukpunten rond en op het lichaam. Waar zit een teveel en waar te weinig aan energie?
Ik probeer blokkades te lokaliseren en deze weer in balans te brengen.   

Kosten per consult zijn € 25.- ( inclusief middel)

Locatie: Papeweg 42 Wolphaartsdijk